Dipòsits d’aigua a Ruanda

Donation Goal For This Project is
Raised
%

En aquest projecte es preveu construir varis dipòsits per emmagatzemar aigua de pluja per tal de garantir l’accés a l’aigua al Centre Rural Femení de Ruli i al Orfenat de Ruli.

Ruanda és un país molt pobre i vulnerable i és per això que encara necessita l’ajuda de tercers. Les últimes dades macroeconòmiques indiquen que el país està progressant però a nivell humà encara s’han de fer moltes reformes per tal que els ciutadans tinguin un nivell de benestar acceptable.

L’aigua és un bé de primera necessitat i tothom hi ha de tenir accés. És per això que es crearan dipòsits per un centre educatiu (El Centre Rural) que dona accés a l’educació a noies pobres de la zona de Ruli i també a l’Orfenat de Ruli que acull a gairebé un centenar de nenes i nenes en risc d’exclusió social.

Aquest projecte es crearà juntament amb les Dominiques de Ruli. Gràcies al coneixement que han obtingut al llarg dels anys i la seva presencia a la regió, els hi facilitarà la gestió directa del projecte. Aquesta proximitat és la que ens garanteix que el projecte estarà ben portat i que s’utilitzarà la subvenció de la manera més eficient.

Es tracta d’un projecte necessari i de primera necessitat per totes aquelles persones que no tenen accés directe a l’aigua. En aquest projecte es preveu de construir un total de 6 dipòsits de (2 de 10,000 litres i 4 de 5,000 litres), que seran utilitzats per totes les persones que viuen i treballen als centres beneficiats.