Un somni fet realitat

Per fi veu la llum aquest projecte tan desitjat, iniciem l´ASSOCIACIÓ ROSA DILMÉ RWANDA.

Tot l’esforç té la seva recompensa i després de mesos de papers, requisits, reunions i formalismes legals ja som una realitat.

Qui som?

El Ramón, la Maria, l´Anna i la Sònia, quatre amics units pel destí podriem dir, amb vides professionals molt diferents però amb un denominador comú: la passió i les ganes d’ajudar.

Ja portem més de 13 anys fent viatges a Rwanda, col·laborant de forma totalment desinteressada amb la missió que les Dominiques tenen en aquesta zona, aportant tant el nostre temps com tots els recursos que anavem aconseguint de forma individual.

I per què ara l’Associació?

L’Associació ha estat creada en memòria de la germana Rosa Dilmé, de Banyoles, que va morir l´agost de 2017. Va dedicar més de 40 anys de la seva vida a la gent de Rwanda i, en particular, a la gent de Ruli. El seu esperit d’esforç ens ha inspirat per crear aquesta associació per tal de continuar el seu treball i mantenir viu el seu llegat.

Sabíem que si ens constituíem com a associació podríem fer més coses, fent arribar a més gent el nostre missatge.

El dia 16 de març de 2019 presentem l’Associació a la Sala Versus de Glòries (Carrer Castillejos, 179 de Barcelona). Us hi esperem a tots!