Projecte – Educatiu

Cada any, amb la col·laboració d’editorials i escoles locals de Catalunya, contribuïm amb la donació de material escolar essencial, com ara quaderns, llapis de colors i materials didàctics com llibres de text, fulls de treball i pòsters.

 

A més, organitzem diverses activitats en diferents escoles i instituts catalans per a recaptar fons destinats a millorar les instal·lacions educatives a Ruli. En els darrers anys, hem participat en la construcció d’una nova escola primària a Ruli. A més, hem col·laborat amb l’École Technique Sainte Lucie en el finançament d’una sala d’ordinadors completament quipada, així com en la provisió de taules i màquines de cosir per als seus tallers. A través d’aquesta col·laboració, també oferim suport financer als projectes de formació professional en soldadura i al taller de costura, que són oferts per la mateixa École Technique Sainte Lucie.

 

Mantenim una estreta col·laboració amb els professors locals per continuar recolzant-los, especialment amb materials didàctics en llengua anglesa.

 

Aquest projecte està estretament vinculat al programa de Subvenció de Talent, ja que creiem fermament que invertir en educació i formació contribueix a millorar el país.

 

Si desitges que la teva contribució es destini específicament a aquest projecte, només cal que indiquis el teu nom i el nom del projecte (PROJECTE EDUCATIU) en el moment de fer la teva donació. Trobaràs més informació sobre com col·laborar a la secció de “Col·labora” de la nostra pàgina web.