Projecte – Subvenciona el talent

Concedim beques a estudiants amb situacions socioeconòmiques desfavorables amb l’objectiu de facilitar la continuació dels seus estudis i oferir igualtat d’oportunitats. Creiem fermament en que és fomentant la formació i capacitació de la població, proporcionant les eines necessàries perquè disposin dels recursos per dur a terme un desenvolupament personal i professional favorable.

Els estudiants que reben aquestes beques han de comprometre’s a mostrar les seves notes trimestrals i mantenir un seguiment de la seva situació acadèmica. Si no compleixen amb aquesta exigència, l’ajuda es pot retirar i cedir-la a un altre estudiant amb necessitats similars.

Tenim diversos exemples de joves que, gràcies a aquest suport per a la seva educació superior, han tingut l’oportunitat de canviar el curs de les seves vides. Molts d’ells s’han convertit en professionals exitosos com arquitectes, enginyers, informàtics, entre altres. Així, les noves generacions es converteixen en agents de canvi cap a un futur més prometedor per al país.

Si desitges contribuir a aquest projecte, només has de posar el teu nom i el nom del projecte (PROJECTE SUBVENCIONA EL TALENT). Trobaràs més informació sobre com col.laborar a l´apartat de COL.LABORA.